ALLAF FILM blir NOSTALGIA PRODUCTIONS AB


Vi är i en utvecklingsfas. Vi har nyligen ändrat bolagsform och namn på vårt bolag från Allaf Film till Nostalgia Productions. Inom kort kommer vi att lansera en ny och strålande hemsida. Vi ser fram emot att informera er om det snarast möjligt.

Håll gärna utkik!NOSTALGIA PRODUCTIONS (tidigare ALLAF FILM) har en lång nationell och internationell erfarenhet inom film- och mediabranschen. Vi producerar filmer för olika ändamål, allt från dokumentära produktioner, reportage, individuella undervisningsfilmer till dokumentationer av stora evenemang och konferenser.


Vi ansvarar för den tekniska och konstnärliga kompetensen. Varje evenemang är olikt det andra. Vi kan gärna hjälpa er och rekommendera det koncept som lämpar sig bäst för ert behov


Kvalitet och professionalitet är viktigt för oss. Vår roll är att se till att filmen får, förutom den goda tekniska kvalitén, även en god konstnärlig form och struktur.


Vi har kontor både i Stockholm och Visby, men kan naturligtvis befinnas oss där det behöv i Sveriges och världens alla hörn.Uppdragsgivare genom åren:

SVT, TV4, Högskolan på Gotland, Uppsala universitet, Film på Gotland, Riksutställningar, Riksantikvarieämbetet, Uppsala Monitoring Centre, WWF, Nordiska Afrikainstitutet, ICLD, Musiksverige, Högskolan i Skövde, AIK FOTBOLL, Sveriges Kommuner och Landsting, AMF-pansion, Polisförbundet, RFSU, Eyeworks, Spanska Canal Cuatro, “Cuatro Milenio”, Bergmancenter, Bergmanveckan på Fårö, Art Ciné - Chile, Universidad de Puerto Montt - Chile, Region Gotland, Länsmuseet Gotland, Hemslöjdföreningen på Gotland, Gotlands Turistbyrå, Gotlands Folkuniversitet, Elfrida Andréegymnasiet, Folkets Bio Visby, Kulturföreningen ROXY, Hassela Gotland, Spotzer Media Group, Säckpipsföreningen Raven, Creare Stuudio OÜ, Nordic Sport Event, Pedab Sweden AB, Suderbyn, Samklang, Kultudralen AB, Musik Sverige, Kulturförvaltningen, Stiftelsen MinStoraDag, Baltic Sea Action Group, Havsmiljöinstitutet, ÖstersjöInitiativet, Kalmarsundskommissionen - Vaxholms stad - Trelleborgs kommun - Simrishamn kommun - Marint Centrum Värmdö kommun,  Stiftelsen Stockholms Studentbostäder (SSSB), Anaplan, Läkare Utan Gränser och samarbetspartner FKDV, Segerberg Media, m.fl.

© ALLAF FILM 2015mailto:info@allaffilm.se?subject=e-post%C3%A4mne
Mobil phone: +46(0)707-277928
E-mail: info@allaffilm.semailto:info@allaffilm.se?subject=mailto:allaffilm@me.com?subject=e-post%C3%A4mneshapeimage_4_link_0

Gotland Grand National

Gotland Grand National & Nordic Extreme Running 2014.

Enduro riders race in the muddy track on Gotland in enduro world championship, runners run in the toughest and muddiest parts of the GGN track.

WWF och Energimyndigheten.


Så minskar vi kapitalets klimatpåverkanKlimatförändringarnas orsaker och konsekvenser påvisas allt tydligare av forskningen. Intensiva diskussioner om åtgärder förs över hela världen. Allt större intresse riktas mot finansiella aktörer och hur de reagerar på tillgänglig fakta om den globala uppvärmningen.

Vi har för andra året i rad producerat promotions av samtliga tävlingar av Gotland Grand National, GGN världens största endurotävling, Nordic Extreme Running, Nordic Extreme ATV, Nordic Extreme Biking och Nordic Extreme Classic.

ANAPLAN, HUB-14

Lärandet är museets hjärta


Museerna har en lång tradition som platser för lärande. De senare årens fokus på publikutveckling har bidragit till att lyfta frågor kring jämställdhet, delaktighet och inklusion. Metoder för dialog och delaktighet utvecklas fortlöpande för att göra svenska museer mer tillgängliga. I denna utveckling är det viktigt att vi även har ett internationellt perspektiv.I det här seminariet har Riksutställningar bjudit in fyra välkända internationella experter för lyfta in ett internationellt perspektiv i den svenska diskussionen. Var och en kommer att få ge sin bild av museet, lärandet och framtiden och i det efterföljande samtalet kommer även du som deltagare i seminariet bjudas in. För att skapa största möjliga interaktivitet mellan dig som besökare och seminariet behöver du ha en smart telefon eller en läsplatta. Välkommen till en spännande dag!


RIKSUTSTÄLLNINGAR.

Fotografiska museet, Stockholm


I samarbete med Segerberg media

Svenska Spel

Filmintervjuer på stan om svenskars attityd till spelreklam.

FÖRENINGEN SAMBRUK


Konferens om “Ett inkluderande och stödjande e-samhälle för ungdomar i och utanför skolan”.


Westmanska Palatset

Fotografiska museet, Stockholm

Senaste aktuellt

IPA Conference 2015 -

Stockholm Business School Stockholm University

ICLD LIVE

KTH

RAMBÖLL SVERIGE

Mälardalsrådet

Föreningen Sambruk

Om e-plattformar

VISMA

Life & Peace Institute

Svenska Spel och Svenska Akademin

CSN

Almedalsveckan

2015

LIVE CHANNEL../live/CHANNEL.html

Médecins Sans Frontières (Läkare Utan Gränser)

HIV – A LIFELONG FIGHT - FROM RHETORIC TO ACTION

AlmedalsveckanAlmedalsvecka.htmlAlmedalsvecka.htmlshapeimage_20_link_0