Allaf Film ska i år närvara på Almedalsveckan, bevaka och dokumentera olika händelser. Allaf Film erbjuder, under eventet, professionella videodokumentationer av seminarier och konferenser med möjlighet till direktsändning via internet. Dokumentationen kan även läggas upp som en videofil på en ordnad eller vald hemsida med möjlighet för chat-funktioner med allmänheten.

Vi producerar gärna en kort presentationsvideo om ert event under Almedalsveckan, som kan vara ett effektivt sätt för er att locka besökare till eventet genom att sända filmlänken till era medlemmar och andra på ett mail.


Om ni behöver en egen plats på en webb-portal, så rekommenderar vi TV Almedalen, som är en portal på webben där du kan nå alla webbTV-sändningar som görs under Almedalsveckan. Vi samarbetar redan med TV Almedalen.


Vi har olika lösningar till era tekniska behov. Vi syr gärna ihop ett paket åt er. Dssutom erbjuder vi väldigt rimliga priser.

Nedan kommer några förslag på vad vi bl.a. kan erbjuda:

DIREKTSÄNDNING (Live Streaming)

Direktsändning av seminarium (2 timmar). (Förutsätts att det ordnas en snabb internetuppkoppling i lokalen)

  1. *1 videokameror.

  2. *1 bildproducent och ljudtekniker.

  3. *2 mikrofoner och en dator för hantering av material och sändning.

  4. *Publicering av dokumentationen efter seminariet.

INTRO-REPORTAGE.

Vi skapar ett intressant INTRO, en sorts presentationsvideo eller ett reportage, som kan visas i början av eller någon gång/några gånger under ert seminarium/event. Vi lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag på en sådan presentationsvideo. Innehållet i videon kan vi gärna utveckla tillsammans, så ser vi till att utformningen av videon blir både unik och intressant.

TRAILER (1,5 -3 MIN)

Vi skapar en kort reklamvideo som sammanställer innehållet och andra viktiga detaljer kring ert event. Video ska bidra till att locka besökare till ert event långt innan eventets datum. Ni kan publicera videon på er egen hemsida, en egen kanal på YouTube och även på en egen plats på Webb-portalen TV Almedalen, om ni redan har skaffat en plats där.

De tidiga årens politiska tal har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötesplats. Genom demokrati och öppenhet ger veckan alla som vill debattera samhällsfrågor möjlighet att delta.

Öppenheten och tillgängligheten under Almedalsveckan är unik både för Sverige och övriga världen. Alla arrangemang under veckan är kostnadsfria och öppna för alla.

De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i evenemanget, men andra arrangemang är minst lika viktiga.

Om Almedalsveckan


Almedalsveckan har arrangerats på Gotland i över fyrtio år. Det hela började 1968 då Olof Palme talade från ett lastbilsflak vid kruttornet i Almedalen.

DOKUMENTATION AV SEMINARIUM.

Vi dokumenterar och intervjuer viktiga personer och besökare i ert event. Därefter sammanställer vi materialet till en färdig film (20min). Resultatet får ni på en DVD. Vi ser även till att materialet läggs upp på en egen plats på Webb-portalen TV Almedalen, om ni redan har skaffat en plats där.

© ALLAF FILM 2015
Mobil phone: +46(0)707-277928
E-mail: info@allaffilm.semailto:info@allaffilm.se?subject=shapeimage_5_link_0

Några av våra tidigare kunder och arrangörer som vi har genomfört produktioner åt under Almedalsveckan:

Uppsala universitet, KTH, Östersjöveckan; Baltic Sea Action Group, Havsmiljöinstitutet, ÖstersjöInitiativet, Kalmarsundskommissionen - Vaxholms stad - Trelleborgs kommun - Simrishamn kommun - Marint Centrum Värmdö kommun - Region Gotland. WWF, Nordiska Afrikainstitutet, ICLD, Polisförbundet, CSN, Kronofogden, ATG, AMF pension, Musiksverige, Högskolan i Skövde, AIK FOTBOLL, Stiftelsen Stockholms Studentbostäder (SSSB), Sveriges Stadsmissioner, Ramböll AB m.fl.

I denna video visar vi ett urval ur de produktioner som vi har ansvarade för under tidigare års Almedalsveckan.

Dokumentation och webbsändning

Almedalsveckan


ALMEDALSVECKAN 2015


Förberedelserna inför Almedalsveckan är i gång just nu!

Allaf Film ska även i år närvara på Almedalsveckan, bevaka och dokumentera olika händelser. Allaf Film erbjuder, under eventet, professionella videodokumentationer av seminarier och konferenser med möjlighet till direktsändning via webben och möjlighet för live chat-funktioner med allmänheten.Hör av dig för att få ett kostnadsförslag för ditt arrangemang!

3–10 juli 2016